Billedekommunikation i Nordjylland

Som fotograf tager du for det meste billeder på vegne af kunder. Du skal kommunikere godt med kunden og forstå billedekommunikation, så du kan skabe visuelle udtryk, som passer til kundens ønsker, om kunderne er private, medier, offentlige institutioner eller virksomheder.

Billedekommunikation

Hvor arbejder fotografer?

Som fotograf kan du arbejde i en fotostudio som portrætfotograf. Du kan arbejde i reklamebranchen eller til magasiner og aviser. Du kan også arbejde for institutioner, såsom museer, hospitaler eller universiteter.

Her er nogle af de byer i Nordjylland vi fotograferer i:

Hvor arbejder fotografer?

Nogle fotografer arbejder som selvstændige kunstfotografer, andre er ansat i forskellige offentlige og private informations- og kommunikationsafdelinger. De fleste fotografer er ikke fastansatte, men arbejder som selvstændige.

Fotografernes arbejdsopgaver

Fotografernes arbejdsopgaver og metoder varierer afhængigt af hvilke opgaver de har og hvem de arbejder for. Mange fotografer vælger at specialisere sig på et felt, såsom portræt, mode, presse, reklame, sport eller natur.

Her er nogle af de byer i Nordjylland vi fotograferer i:

Fotografernes arbejdsopgaver

billeder kommunikerer

En fotograf skal forstå, hvordan billeder kommunikerer. Du skal have et ønske om at lave billeder, der arbejder i en given sammenhæng. Som fotograf er det vigtigt at have dit eget udtryk.

Du er velkommen til at tænke ukonventionelt for at skabe billeder, der fanger folks opmærksomhed. En vigtig opgave er at formidle en besked visuelt. Det er stadig ikke nok til at være kreativ. Som fotograf skal du også kunne mestre den tekniske side af fotografering, f.eks.

Brug af kameraer, belysning og efterbehandling.

One Reply to “Billedekommunikation i Nordjylland”

Leave a Reply

Your email address will not be published.