kameravinkel

Spidsen her er jamt over OK, godt at tage med på vejen. Det med at redde, rå.formatet er ganske vist langt nede på listen over ting, der er “vigtige” – du er kommet så langt, at du kan drage fordel af det, så har du ikke brug for de andre forslag. Men hackerne i fotoverdenen elsker at tillægge det stor betydning…

kameravinkel

Jeg savner, da det allerførste og vigtigste råd er: Vide, hvad du tager et billede af! Vælg selv et motiv, Tag billeder af det og ikke noget andet. Drop det, der ikke har noget at gøre med det, du tager et billede af. Brug alle andre råd – beskæring, kameravinkel osv. – for at bevise, hvad der får dig til at tage billedet. Som mål, som billedet viser, hvad du ønskede malet, kunne du male: du ville ikke male noget unødvendigt, noget som ikke har med emnet at gøre. Du ville gøre dit maleri for at fremhæve, hvad du vil vise med maleriet. Så gør det samme, når du fotograferer!

Nogle af de byer i Sydjylland vi fotograferer i:

Jeg reklamerer ofte for National Geographic ‘ s Daglige Dusin, Hver dag, fem dage om ugen, præsenteret tolv indsendte fotos. Man kan diskutere stilretningen, men hvad det er, er den Daglige Dusin en fantastisk skole i at vide, hvad fotografiet forsøger at formidle – ni ud af ti billeder på NG DD har ikke så meget som et enkelt “unødvendig” eller overflødigt element.

Jeg er portrætfotograf og fotograferer i Sydjylland

Jeg arbejder mest imod virksomheder. Kort sagt, Jeg fotograferer for forretningsklienter i forretningsverdenen, som måske har brug for billeder til hjemmeside og anden kommunikation eller markedsføring. Uanset om det er portrætfotos, arbejdssituationsbilleder eller pressebilleder, kan jeg hjælpe med det.

Jeg tager alt fra portrætter – hvad der i ikke særlig godt Sydjyllandsk kaldes “corporate headshots”. Portrætfotograferingen finder sted i studiet og/eller på stedet. Jeg har et mobilt studie, som jeg kan finde mig i med kunderne.mange foretrækker dette, og på denne måde slipper virksomhederne ud i logistik.

Nogle af de byer i Sydjylland vi fotograferer i:

dokumentarfotos og pressefotos Sønderjylland

Nogle firmaer vil også have dokumentarfotos og pressefotos. Det er populært med den slags billeder for at beskrive arbejdssituationen, vise det fremragende miljø og fantastiske lokaler. Det kan også være mere abstrakt, men unikke billeder, der kan bruges til at krydre hjemmesiden eller årsberetningen.

dokumentarfotos og pressefotos Sønderjylland

På trods af navnet, har jeg aldrig bedt nogen stå foran mit kamera om at sige “cheese.”Det er en god teknik hvis du vil have et forstrakt smil med tænder, men ikke særlig hjælpsom hvis du vil have nogen til at vise sig fra deres bedste side.

Jeg får konstant feedback om, at mit fotografi opfattes som behageligt, afslappende og ubeskriveligt. Og det er præcis, hvad mit mål er-for det er under de forhold, at folk får plads til at blomstre.

Corporate fotograf

At reservere en fotograf til portrætfotografering eller eventfotografering er meget enkelt. Send mig en e-mail med en beskrivelse af missionen og behov, og jeg vender hurtigt tilbage med pristilbud.

Portrætfotografering

Som regel sker portrætfotoet hos kunden. Jeg har et mobilt studie, som jeg har sat op i et passende rummøde rum eller lignende. På vejen vil du ikke have firmaet til at bruge meget tid på Logistik, og optagelsen tager mindst tid af den ansattes tid.

Portrætfotografering

Mine kunder er hovedsageligt virksomheder i Sydjylland-området, der har brug for portrætter af ansatte på hjemmesiden. Der er også flere ønsker, de såkaldte arbejdsstationsfotos og foto fra lokalerne. Begge dele er passende at tage samtidig med, at jeg er i branchen for at tage portrætter, og de er egnede til at blive brugt på hjemmesiden eller i årsberetningerne og anden korrespondance til verden udenfor.

Det er det, jeg oftest påpeger, når jeg bliver bedt om at kommentere på billeder: hvad gør den mand på billedet? Hvorfor er det hus der? Hvorfor har du skåret den skygge over? er det ikke præcis den skulptur, du tager billeder af?vil du virkelig skære hovedet af dens skygge? … Meget ofte har det noget at gøre med dyrkning, men behovet for afgrøden skyldes oftest, at fotografen ikke har været klar over, hvad han rettede kameraet mod. Han finder ikke motivet i emnet, men i billedet. Og så er det for sent – for sent at vente, til manden er ude af billedet, eller at vælge en kameraposition, hvor det forstyrrer huset, ikke med.

Hvis du hver gang ved, hvorfor du gør det, ved, hvad du vil med billedet, så kommer du langt!

Læs mere her:

Contents

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *