Video

Video marketing kampagner, hvis de anvendes effektivt, er en sikker-brand måde at forbedre din virksomhed og øge din fortjeneste. For at video markedsføring til at arbejde, men det skal gøres intelligent. Denne artikel er fyldt med tips og råd, der vil hjælpe dig med at forstå alt, hvad du behøver at vide om video markedsføring.

Overvej, hvad andre ønsker, når de søger efter videoer. De fleste mennesker er på udkig efter noget underholdende såvel som informativ. Hvis du forklarer, hvordan man gør noget, bruge bøjninger, som du taler og give oplysninger, som andre måske ikke kender. Det er også gavnligt at vise, hvordan man gør noget, mens du taler.

Hjælp potentielle kunder med at finde dine videoer ved hjælp af stærke søgeord. Hvis du har en YouTube-kanal, bør du tage dig tid til at skrive beskrivelser af alle dine videoer og dele links til dit primære websted. Vælg stærke søgeord potentielle kunder er tilbøjelige til at bruge, når de ser op videoer om emner relateret til dine produkter.

Få andre involveret i dine videoer. Uanset om du giver et yd til en kunde eller interesseret besøgende, eller laver et interview med inden for din niche, kan du tilføje nogle smag til dine videoer. Folk kan lide at se sort i markedsføring, hvilket betyder, at du skal bruge flere værktøjer til at opbygge din succes.

Folk søger for det meste online for hvordan-at gøre tingene. Videoer, der er uddannelsesmæssige vil blive fundet af folk, der ønsker at lære, at ting, og hvis det er bundet til, hvad du sælger, du er gylden. Når de indser, at du ved, hvad du taler om, vil de opsøge mere information fra dig.

Produktproducenter eller forhandlere bør oprette videoer, der viser, hvordan produktet kan bruges på alternative måder. For eksempel, mens gaffatape er fantastisk til kanaler, duck tape har skabt how-tos for en million andre projekter, selv hvordan man skaber en tegnebog! Dette fører til fantastiske viral video succes fra deres side.

Når du søger efter inspiration, kan du prøve YouTube Foreslå at finde relaterede emner, som du kan tale om. Dette giver dig et træ af forskellige ideer, som du enten kan bruge direkte eller kan udløse et emne idé i dit sind. Jo mere forskning du gør, jo flere ideer vil du komme op med.

Jo flere videoer, du laver, jo flere seere får du. Bare fordi en video gør dårligt, betyder ikke, at de alle vil. Også ved at lave videoer på regelmæssig basis, vil det holde seerne interesserede, og de vil holde kommer tilbage for at se, hvad nyt indhold, du har at tilbyde.

Kend din målgruppe. Videoer, der er overbevisende, giver værdifuld indsigt og oplysninger, som målgruppen ønsker at høre. I lighed med skriftligt indhold skal du forstå målgruppen, og hvorfor de skal se din video over andre videoer. Når du ved, hvad du vil dele, kan du prøve at optage dine videoer i mindre bidder for at gøre det nemmere at forstå oplysningerne for dem.

Prøv at skitsere stien til din video. Store videoer gør det klart tidligt, hvad der vil blive drøftet i løbet af videoen. Bare dykning i dit indhold vil ikke hjælpe seerne forstå fordelene ved at se det. Start med en skitse, som du ville et essay til at forklare seerne tidligt om, hvad de kan forvente i resten af videoen.

Hvis du laver en video om et nyt produkt, holde det enkelt og kort. Ikke en eneste seer kommer til at sidde gennem en 10 eller 15 minutters video om dit nyeste produkt. Hvis de ønsker flere oplysninger, har dine kontaktoplysninger opført og give dem en en på én demonstration. For dine videoer, holde det kort og til det punkt.

Brug en iørefaldende og beskrivende titel. Ud over at være det første indtryk potentielle seere får af din video, kan din titel trække internet trafik på egen hånd. Nøgleord i titlen på din video ses af søgemaskiner og kan hjælpe med at få dit websted ranking højere. Sørg for, at din titel er kort, beskrivende og har en effekt.

Gør Marketing videoer kort og til det punkt, med god information. Online seere har normalt kortere opmærksomheds intervaller. Dine videoer bør ikke være mere end fem minutter i længden for at forhindre seerne i at klikke fra din video, før den er færdig. Selv hvis dit indhold er fantastisk, vil det ikke være meget godt, hvis seerne holder op med at se halvvejs igennem.

Mens være til stede på YouTube er nødvendig, så tænk på at se længere end det. De, Vimeo og andre har reklamer, der kan distrahere fra og endda konkurrere med dine videoer. Online videoplatforme kan være en god investering, der giver dig bedre brandingvalg og total kreativ kontrol. Brightcove og Bisontherun er begge muligheder.

Fotograf til bryllupsbilleder i Danmark

Bliv førende i din branche ved hjælp af videoer. I stedet for kun at lave reklamevideoer til dine produkter og tjenester, kan du prøve at gøre flere pædagogiske om emner relateret til dit område. Potentielle kunder vil sætte pris på, at du deler din viden med dem, hvilket kan hjælpe dig med at blive anerkendt dig som leder inden for dit område.

Når du opretter en beskrivelse på YouTube, skal du placere din webadresse i starten. Starte med at www.mysite.com derefter fortsætte med den fulde beskrivelse på næste linje. Dette cementerer tanken om, at denne video er bundet med denne hjemmeside, og alle, der ønsker at finde ud af mere kan gå der for at finde de svar, de søger.

Afgred en videokonkurrence om at have flere videoer på dit website. Det kan være noget sjovt, såsom vittigheder, eller noget alvorligt som en how-to eller demonstration video. Brugervideoer er vidunderlige måder for dig og dine seere at lære hinanden at kende.

Et godt tip til enhver virksomhed, der tænker video markedsføring er at finde nogen, der kan kæmpe din virksomhed internt. Alle har, at en person, der altid er begejstret, og det er den person, du skal placere foran kameraet. Deres entusiasme og optimistiske holdning er sikker på at oversætte til videoen.

Som det blev diskuteret i første afsnit af denne artikel, effektiv video marketing er en af de bedste ting, du kan gøre for at øge salget og forbedre din virksomhed. Ved at anvende al den viden, du har lært af denne artikel, vil du være i stand til at tjene flere penge, som du nogensinde har forestillet dig. Held og lykke!

Video til bryllup?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *